21.3 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:07
No menu items!

Viceprimarul Capitalei, Marcel Octavian Nicolaescu, a trecut de la PNL la PSD

spot_img

marcel_nicolaescu

Viceprimarul Capitalei, Marcel Octavian Nicolaescu, a anunțat, joi, că va trece de la PNL la PSD, după ce liberalii i-au retras, miercuri, sprijinul politic.

Nicolaescu a declarat, joi, într-o conferință de presă care s-a desfășurat la sediul PSD București, că nu va demisiona din funcția de viceprimar al Municipiului București și că a decis să se alăture consilierilor generali social-democrați, deoarece a susțiut încă de la început proiectele USL.

Ieri m-am trezit şi la propiu si la figurat cu un telefon din partea lui Eugen Nicolaescu, care mi-a cerut demisia sau retragerea sprijinului. Demisia nu mi-o voi da. Atunci decizia a fost să mi se retragă sprijinul politic, ceea ce e total incorect. Mă alătur consilierilor generali ai PSD, pentru că de la începutul mandatului am susţinut proiectele USL, pentru care cetăţenii Bucureştiului ne-au votat.

Marcel Octavian Nicolaescu

viceprimarul Capitalei

Întrebat care este motivul care a dus la retragerea sprijinului politic din partea PNL, Nicolaescu a răspuns: „Mi s-a spus că din cauza unui management defectuos”, adăugând că este “mândru” că a reuşit să se alăture “echipei Primăriei Bucureşti”.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a anunțat, miercuri, că formațiunea liberală i-a retras sprijinul politic viceprimarului Capitalei, Marcel Octavian Nicolaescu.

D.M.