4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 2:36
No menu items!

Vicepreședinte ALDE despre Grațiela Gavrilescu: “A trădat mâna care i-a fost întinsă”

spot_img

Vicepreședintele ALDE Florică Ică Calotă contrazice toate declarațiile Grațielei Gavrilescu și îi transmite într-un mesaj

pe facebook  “că se face de râs” când spune că nu a fost denunțat protocolul cu PSD. 

„Doamna Gavrilescu dezamăgește în fiecare zi mai mult. Acum, după ce a zis că nu știa despre retragerea candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu când a votat ieșirea de la guvernare (deși totul s-a petrecut în aceeași ședință), vine și spune o altă gogomănie: protocolul cu PSD nu a fost denunțat. Doamna Gavrilescu, vă faceți de râs în ultimul hal!  Dumneavoastră ați fost convocată statutar la Delegația Permanentă din 26 august și tot statutar ați votat și denunțarea protocolului și ieșirea de la guvernare și candidatura lui Mircea Diaconu și alianță electorală cu Pro România. Sau suferiți de amnezie de 10 zile încoace? Asta e consecința negocierilor pentru funcții, a trădării celor care v-au susținut?”, a scris Florică Ică Calotă, sâmbătă pe Facebook.

Calotă o acuză pe Grațiela Gavrilescu că în goana după funcții a trădat partidul.  

„Vorbiți de curaj, de privit în ochi? Atunci mergeți în fața colegilor și spuneți-le că în goana după funcții ați trădat partidul care v-a făcut ministru, partidul pe listele căruia ați fost aleasă. Mergeți dacă aveți curaj și spuneți-le că sunteți unealta PSD-ului, un pion al Vioricăi Dăncilă în strategia ei disperată de a se salva la guvernare. Nu o veți face dna Gavrilescu. Știți de ce? Pentru că de 5 ani de zile vă ascundeți în spatele lui Călin Popescu-Tăriceanu și așteptați noi și noi beneficii. Când beneficiile nu mai vin, atunci trădați mâna ce v-a fost întinsă”, a mai scris Florică Ică Calotă.