9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 21:07
No menu items!

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu cheamă PDL la fuziune după europarlamentare

spot_img

Teodor Atanasiu (3)_SZ

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înţeleagă că trebuie să fuzioneze cu Partidul Naţional Liberal (PNL) pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic.

 

După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înţeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să îşi menţină aleşii locali şi parlamentarii şi pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă altfel o să continue hemoragia la ei

Teodor Atanasiu

vicepreședinte PNL

 

Liderul liberal a mai arătat că în PDL “a început o mică hemoragie, stopată de faptul că vin europarlamentarele”, care se va accentua după scrutinul din 25 mai.Teodor Atanasiu a opinat că ar putea urma plecări masive din PDL, pentru că “oamenii nu văd o perspectivă”.

 

Eu sper ca anul ăsta să reuşim să dăm jos cu o moţiune de cenzură acest Guvern, fiindcă altfel, de la anul, o să asistăm la ceea ce ne temeam, (…), la renunţarea la cota unică şi la revenirea la impozitul progresiv în România. Atunci şi ultima urmă de atracţie pentru investitori va dispărea.

Teodor Atanasiu

vicepreședinte PNL

 

Senatorul liberal a precizat că pentru succesul moțiunii mizează nu doar pe sprijinul PDL, ci pe cel al întregii opoziții și al unor “traseiști politici”, care trebuie convinşi că actualul Guvern “trebuie să pice”.

D.M.