1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022 - 3:02
No menu items!

Vicepreședintele PMP, Cristian Preda: Votez cu Monica Macovei

spot_img

Europarlamentarul a precizat că regretă că a criticat-o în câteva rânduri pe Monica Macovei în mod nedrept

Udrea_Preda-2-500x492

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda anunţă în prima zi a campaniei electorale, că va vota cu Monica Macovei la alegerile prezidenţiale. Europarlamentarul a precizat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că regretă că a criticat-o în câteva rânduri în mod nedrept.

La prezidenţiale, voi vota cu Monica Macovei! Suntem colegi în Grupul de Dialog Social, am lucrat împreună, vreme de cinci ani, în Parlamentul European, ne-am aflat pe aceeaşi baricadă în PDL, atunci când eram în acel partid, azi dispărut. Faptul că, la alegerile europene din mai, am adoptat tactici diferite de reînnoire a mandatelor nu diminuează cu nimic solidaritatea noastră politică. Cu acel prilej, am criticat-o în câteva rânduri, în mod nedrept. Nu a răspuns cu aceeaşi monedă. Regret acele atacuri şi retrag afirmaţiile făcute, uneori, în pripă.

Cristian Preda
vicepreședintele PMP

În august, Cristian Preda, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, al cărui lider este Elena Udrea – candidat la Președinție din partea acestei formațiuni politice, preciza că a cerut demiterea Elenei Udrea de la şefia PMP.  El a susținut că desemnarea liderului PMP drept candidat pentru alegerile prezidențiale este „o eroare ce se poate dovedi fatală”.

D.M.