1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:40
No menu items!

Vicepreședintele PLR Radu Stroe: Klaus Iohannis trădează PNL și electoratul USL

spot_img

Deputatul precizează că președintele PNL este înconjurat de oportuniști

Stroe-Radu_SZ 

Deputatul Radu Stroe, vicepreședinte al Partidului Liberal Reformator, a afirmat că desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat din partea alianței PNL – PDL reprezintă încă un pas către trădarea electoratului USL, a aleșilor locali ai PNL și a istoricului Partid Național Liberal.

Vicepreședintele PLR a precizat că prin candidatura sa, Klaus Iohannis îl trădează, împreună cu veneticii și oportuniștii din jurul său, și pe fostul președinte al PNL, Crin Antonescu.

Candidatura lui Iohannis nu este altceva decât încă un pas către trădarea electoratului USL, către trădarea aleșilor locali ai PNL și către trădarea istoricului Partid Național Liberal. Totodată, reprezintă și o trădare a fostului președinte Crin Antonescu, trădare realizată împreună cu venetici și oportuniști din jurul domnului Iohannis. Reamintim electoratului liberal din România că singurul partid care reprezintă tradițiile istoricului Partid Național Liberal și voința exprimată de electoratul liberal în anul 2012, în cadrul Uniunii Social Liberale, este Partidul Liberal Reformator împreună cu președintele său, Călin Popescu-Tăriceanu

Radu Stroe
vicepreședinte al PLR

Fostul ministru s-a declarat surprins de forma sub care Klaus Iohannis va candida la prezidențiale, afirmând că acesta nu este un liberal autentic. „M-a surprins să văd acest tip de lansare făcută, totuși, sub egida și autoritatea pedeliștilor, în frunte cu Vasile Blaga. Atrag atenția membrilor Partidului Național Liberal că desemnarea lui Klaus Iohannis nu este din partea PNL, deoarece Klaus Iohannis nu a fost niciodată liberal. Primarul Sibiului este doar un liberal de conjunctură, această experiență nefiind altceva decât un scop personal pentru acesta de a ajunge la Cotroceni, pentru a-i lua locul lui Traian Băsescu, evident cu sprijinul structurilor politice care au aparținut și aparțin în continuare acestuia”, a declarat deputatul PLR.

Radu Stroe a subliniat că „din păcate, acțiunile și declarațiile făcute de actualul președinte al PNL au încălcat angajamentele, principiile și scopul declarat ca Partidul Național Liberal să aibă Președintele României. Astăzi, PNL nu are în domnul Iohannis un candidat la Președinția României”.

Valeriu Motoc