20 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 17:10

VIDEO Momentul în care un tramvai trece milimetric pe lângă o femeie cu trei copii aflați pe trecere de pietoni

spot_img

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zona Prelungirea Ferentari. Tramvaiul 23, condus de o vatmaniță, a trecut cu viteză peste trecerea de pietoni, la distanță milimetrică de o femeie care se angajase regulamentar în traversarea străzii, cu doi copii pe lângă ea, iar pe un al treilea îl ținea în brațe. STB a demarat o cercetare internă.

Imaginle au apărut pe facebook, postate de o bucureșteancă la câteva zile de la incidentul care putea avea urmări tragice.

 

„Priviți cum aceasta inconstienta vatmanita STB, conducând tramvaiul cu nr 23 , indicativ 134 pe prelungirea Ferentari cu o viteza neadecvată unui conducator de transport de persoane. După cum vedeți in video cu ce viteza trece, neacordând prioritate pietonilor și la fracțiune de secunda era sa ia viața unei mame și celor 3 copii ai ei”, a scris bucureșteanca pe facebook, potrivit G4Media.

Societatea de Transport București (STB) a precizat miercuri că „va iniția de urgență o cercetare internă a acestui eveniment și va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putăndu-se ajunge până la desfacerea contractului de muncă a conducătorului de tramvai”, potrivit G4Media.