-1.9 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 13:50
No menu items!

Vești bune pentru turiștii români. Autoritățile elene au deschis toate punctele de trecere pentru eliminarea cozilor din vămi

spot_img

Ministrul elen al Turismului, Haris Theoharis, a declarat, luni, că au fost deschise toate punctele de trecere de la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia, pentru a nu se mai forma cozi la vamă.

“Am mărit numărul de benzi de intrare în Grecia prin Promachonas, pentru că acest punct vamal va fi întotdeauna una dintre cele mai mari porţi de intrare în Grecia. Aveam până acum două benzi de intrare şi una de ieşire. Una peste alta, credem că majoritatea problemelor se vor rezolva. Desigur, dacă vor mai fi probleme vom fi acolo pentru a încerca să le rezolvăm”, a declarat ministrul grec.

El a precizat că până la 1 iulie au funcționat doar punctele de trecere Nimfaea, Makaza, Exohi şi Promachonas, dar în prezent sunt toate deschise.

“Sunt deschise 24 de ore, nu mai există programul de la 7.00 la 23.00, şi asta le va permite oamenilor să vină inclusiv noaptea, dimineaţa în zori sau la sfârşitul zile”, a adăugat Theoharis.

                                                                                                                    Adina Silav