8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 18:47
No menu items!

Verificări ale poliției la Spitalul Județean din Ploiești

spot_img

seringi

Poliţia Prahova face cercetări în privinţa unei firme care vinde materiale sanitare la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, după ce poliţiştii au primit informaţii că magazinul vinde seringi şi branule ale căror serii se regăsesc pe facturile materialelor sanitare cumpărate de spital.

Poliţiştii din Prahova s-au autosesizat şi au început cercetările faţă de o societate comercială cu răspundere limitată care are ca obiect de activitate comerţ şi care deţine un chioşc la poarta SJU Ploieşti unde se vând atât obiecte de îmbrăcăminte, papuci sau cosmetice, cât şi materiale sanitare precum branule şi seringi.

Potrivit unor surse din Poliţia Prahova, citate de Mediafax, poliţiştii au primit informaţii conform cărora în acest magazin ar fi fost scoase la vânzare branule şi seringi ale căror serii apar trecute pe facturi de achiziţii făcute de Spitalul Judeţean Ploieşti.

Sursele citate au explicat că, până în prezent, nu s-a deschis dosar de cercetare penală, ci doar se fac verificări, urmând a se stabili, în funcţie de acestea, paşii legali care trebuie urmaţi. Aceşti paşi ar fi, conform surselor citate, deschiderea unui dosar penal pe numele societăţii sau o amendă aplicată respectivei firme.

Lucian Mera