10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 14:22
No menu items!

Vedete de la Hollywood care nu au terminat nici măcar liceul

spot_img

Sunt frumoase, bogate și celebre în întreaga lume. Dacă le lipsește un lucru, acela ar fi diploma de absolvire a liceului. Cine sunt vedetele care au renunțat la școală pentru a deveni faimoase, scrie perfecte.ro.

Rihanna

rihannabraid_picnik

La 15 ani, cântăreața era elevă la liceul Combermere din orașul natal Bridgtown, Barbados. Întâmplarea a făcut să cunoască un producător american printr-un prieten comun, iar acesta a fost atât de impresionat de vocea adolescentei, încât a chemat-o la New York să înregistreze câteva casete demo. Acestea au ajuns pe mâna unui director de la Def Jam Records, compania lui Jay-Z, care i le-a dat să le asculte rapper-ului. Restul e istorie.

Britney Spears

Britney Spears

La 16 ani, Britney s-a retras de la liceul Kentwood din Louisiana, unde juca în echipa școlii de baschet, pentru a-și face o carieră în muzică, la New York. Deși nu avea o voce ieșită din comun, adolescenta avea o siluetă perfect proporționată și un zâmbet perfect, care au dus-o, în cele din urmă, pe culmile visate.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

După ce la 16 ani a semnat un contract de modelling cu agenția Elite Model Management, Cameron a considerat că a facut suficientă școală și a renunțat la liceul politehnic Long Beach. “Școala n-a fost punctul meu forte. Nici măcar nu știu cum am rezistat cât am făcut-o. Uneori nici nu știam dacă am trecut o materie sau nu”, a mărturisit actrița într-un interviu.

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Avril s-a plictisit de școală atunci când a semnat primul ei contract muzical, la 16 ani. Doi ani mai târziu, lansa primul ei single, “Complicated” și cucerea topurile din întreaga lume. Avril a mărturisit într-un interviu “Inițial trebuia să fac meditații particulare, dar nu le-am făcut, așa că sunt pur și simplu o persoană care nici măcar n-a terminat liceul”.

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Și-a început cariera actoricească la 11 luni, a fost trimisă la reabilitare la 13 ani, a plecat de acasă la 15 ani și a renunțat la școală la 16. Se pare însă că a avut mare noroc, deoarece, în pofida faptului că nu are studii superioare și nici măcar medii, Drew este o actriță de succes și un producător premiat la Hollywood.

C.A.