10.6 C
București
miercuri, 12 mai 2021 - 5:09

Vedetă internațională, la „altarul” de la Club Colectiv, cu drapelul României la piept

Legenda snookerului mondial, Ronnie O’Sullivan, și actualul deținător al titlului suprem, Stuart Bingham, s-au recules, duminică, timp de mai multe minute, în fața clubului Colectiv în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie.

Cei doi se află în România unde susțin meciuri demonstrative la București.

Ronnie O’Sullivan, cvintuplu campion mondial la snooker, a precizat că a aflat despre această tragedie de la un prieten din România și că a dorit să vină la Colectiv pentru a le arăta respectul său celor care au avut de suferit.

Ronnie O’Sullivan a aprins o lumânare și a ținut la piept drapelul României în semn de omagiu pentru victimele tragediei de acum trei săptămâni. „Este un moment foarte trist. Am vrut să venim aici să aprindem o lumânare pentru victime. Este o onoare pentru noi. Le transmitem familiilor îndoliate, rudelor, prietenilor un mesaj că acești oameni nu vor fi uitați”, a spus O’Sullivan.

Ne rugăm pentru victime, pentru familiile lor. Am și eu o familie și mă întreb cum ar fi fost dacă cineva din familia mea s-ar fi aflat acolo. Mă gândesc și la cei care au supraviețuit, la cum se simt. Nu știu cum poți trăi când pierzi pe cineva drag. Există speranță, există Dumnezeu

Ronnie O’Sullivan

ronnie-osullivan

Campionul Stuart Bingham a vorbit despre lucrurile mai importante în viață. „O zi tragică pentru București, un moment foarte trist. Și ce s-a întâmplat la Paris arată că viața este scurtă, trebuie să trăiești momentul în fiecare zi. Să joci snooker e o mică parte a vieții. Lucruri ca acestea sunt mai importante”, a spus Stuart Bingham.

Olimpia Diaconiuc