9.2 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 14:12

Vedetă de televiziune din India, lovită peste faţă în direct de un bărbat din public

spot_img

Mohammad Akil Malik a fost indignat de rochia mult prea scurtă pe care Gauhar Khan a îmbrăcat-o

 Gauhar Khan

Actriţa de la Bollywood şi modelul Gauhar Khan (30 de ani) a fost plesnită peste faţă, în cadrul unui show televizat, de un bărbat din public, pe motiv că ar fi purtat o ţinută indecentă pentru o musulmană, relatează „The Independent“.

Mohammad Akil Malik, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a fost indignat de rochia mult prea scurtă pe care Gauhar Khan a îmbrăcat-o pentru a prezenta marea finală a competiţiei de muzică „India’s Raw Star“, desfăşurată în Goregon, Mumbai.

Tânărul a lovit-o pe vedetă peste faţă şi a ameninţat-o în timpul show-ului care era transmis în direct.

În urma incidentului, actrița a început să tremure şi să plângă, însă a reuşit să se întoarcă şi să reia filmarea după aproximativ o oră, mai notează „The Independent“.

„Fiind o femeie musulmană nu ar trebui să-şi permită să poarte o rochie atât de scurtă“, a explicat Malik poliţiei din Mumbai, care l-a arestat sub acuzaţiile de molestare şi comportament ameninţător.

Gauhar Khan şi-a făcut debutul cinematografic în 2009, cu filmul indian „Rocket Singh: Salesman of the Year“, după care a jucat în mai multe producţii de succes, printre care thriller-ul de acţiune „Game“ (2011) şi drama „Ishqzaade“ (2012).