Vaslui: Echipaj de la Ambulanţă, bătut de o elevă în stare avansată de ebrietate

ambulanta

Un medic şi o asistentă de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui au fost bătuţi, joi după-amiază, de o elevă în vârstă de 14 ani, aflată în stare avansată de ebrietate, în momentul în care echipajul medical o transporta pe adolescentă la spital. Adolescenta a fost preluată din faţa unui bar, unde băuse votcă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, citați de MEDIAFAX, cei doi membri ai echipajului medical au fost loviţi cu palmele peste faţă de către elevă, într-un moment de agitaţie psihomotorie determinat de consumul de băuturi alcoolice.

În momentul în care am încercat să o urcăm în ambulanţă, eleva a început să se zbată foarte puternic şi să ne înjure, iar când am ajuns în autosanitară m-am trezit dintr-o dată cu o palmă puternică peste faţă. În cele din urmă, am reuşit să o sedăm şi să o imobilizăm de targă, după ce lovise cu picioarele şi aparatura din ambulanţă. Însă, în momentul în care am ajuns la spital, fata şi-a revenit şi a început din nou să se agite, lovind-o de data asta pe asistentă, tot cu palma peste faţă.

Dan Ungureanu

medic, Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui

Potrivit medicului Dan Ungureanu, eleva a fost diagnosticată cu intoxicaţie acută etanolică şi stare de ebrietate.

NICIUN COMENTARIU