3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 0:17
No menu items!

Vasile Dîncu nu mai afirmă că NU votează Guvernul Cioloș: “Nimic nu este bătut în cuie până la vot”

spot_img

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu a declarat, marți dimineață, cu o zi înainte de votul asupra Guvernului propus de Dacian Cioloș că „Nimic nu este bătut în cuie”, lăsând, astfel, o eventuală deschidere pentru negocieri.

Vasile Dîncu susține că Dacian Cioloș nu a venit la negocieri cu PSD, nu a cerut votul social-democraților, astfel că e greu ca PSD să susțină un astfel de guvern.

„Dacian Cioloș și echipa lui nu au cerut votul PSD, nu am discutat înainte, așa cum în general se discută în asemenea situații, nu a venit să ne facă o ofertă, să ne propună un program, să zicem și prin aceasta a arătat că de fapt PSD nu este un posibil partener. igur, o să încerce să ne convingă probabil astăzi în comisii, o să încerce să ne convingă mâine dimineață, atunci când își va prezenta Dacian Cioloș programul și vom vedea atunci, însă ca poziție de bază a noastră, sigur că nimic nu este bătut în cuie până în momentul votului, apoi votul, de asemenea, nu este în nici un fel condiționat de partid, conform Statutului senatorilor și deputaților și Constituției, însă există puține șanse, ca să fiu foarte sincer, ca această echipă să fie votată”, a spus Vasile Dîncu la RFI.