10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 11:47
No menu items!

Vărul chitaristului Vlad Țelea, angajat ISU, scrisoare emoționantă către “fratele mai mic”

spot_img

Vlad Țelea și Mihai Alexandru, chitariștii trupei Goodbye to Gravity, care susținea concertul din clubul Colectiv, vor fi înmormântați marți.

Familia lui Vlad Țelea a anunțat că slujba va începe la ora 14.30, la cimitirul armean și va fi oficiată de PS Episcop Datev Hagopian Întâistătător al Bisericii Armene din România.

În incendiul din Colectiv a murit și celălalt chitarist al trupei GTG, Mihai Alexandru și iubita lui Mihai, Cătălina Ioniță, cofondator al UrbanEye Film Festival din București. Familiile lor au facut apel la decență și discreție și au cerut, reprezentantilor institutiilor publice, mass-media, societății civile și persoanelor particulare să respecte dreptul la intimitate al familiilor îndoliate. Ceilalți membri ai trupei, Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas) și Bogdan Lavinius (tobe) au scăpat cu viață din incendiu, dar au fost răniți și sunt internați în spitale.

Pe pagina de facebook a chitaristului Vlad Țelea a postat vărul său, Eduard Țelea, purtător de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Am vrut să postez de ieri dimineață pe pagina ta, dar după cum vezi nu mă pot obișnui și încă nu pot accepta ideea că tu ai plecat către stele.Toată noaptea de vineri spre sâmbată am stat cu ochii pe tv și tot așteptam să te vad. Postările de pe pagina ta de Facebook am refuzat să le iau în considerare pentru că mi se păreau neverosimile (…) Nu îți pot descrie ceea ce am simțit și ceea ce simt acum, decât că îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge. Întotdeauna te-am considerat nu vărul meu, ci fratele meu mai mic de care, în vacanțele de vară, aveam grijă să nu facă trăznăi atunci când eram la bunica. Dar să terminăm cu nostalgia și să îți spun că îți voi mai scrie. Acum vreau să îți transmit drum bun spre stele și fie ca bunul Dumnezeu să te ocroteasca și să îți lumineze calea spre steaua ta. La revedere Vlădut! Când voi privi sus, spre cer, te rog să îmi dai un semn, să știu că ești bine și nu m-ai uitat.

Țelea s-a născut pe 17 mai 1978, a copilărit în cartierul Obor din București, a studiat la Colegiul Național Dimitrie Cantemir, secția matematică-fizică, și a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București.