22.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 9:51
No menu items!

Valul X și a 5-a dimensiune, pe înțelesul tuturor

spot_img

Mult anunțatul și controversatul eveniment din istoria omenirii, evoluția spirituală spre dimensiunea a 5-a, care ar începe pe 28 septembrie, a dat naștere nu numai unor întrebări, ci și unor sarcasme, fie din ignoranță, fie din neîncredere.

Valul X (energiile cosmice) care ajunge pe Pământ nu va da rezultate concrete, materiale sau palpabile, iar efectele sale nu se vor resimți în niciun caz peste noapte. Vorbim aici despre o ascensiune spirituală și, așa cum spiritul nu este material, nici evoluția nu se va vedea în plan fizic. Cine crede în spirit și, implicit, în evoluția spirituală, poate cel puțin să-și pună întrebări curioase, dacă nu chiar să creadă în accederea conștiinței din dimensiunea a 5-a. Cine nu crede, ar putea doar să se gândească la cum a evoluat omul, din punct de vedere spiritual, al conștiinței, de la homo sapiens încoace, astfel că va înțelege ce înseamnă Valul X, așa cum a fost denumit evenimentul cosmic. În schimb, cine crede și este pregătit, în sensul că deja se află la un nivel ridicat de conștiință, în care experimentează numai stări pozitive, ar putea ajunge cu spiritul în dimensiunea a 5-a.

Ca să înțelegeți mai bine, gândiți-vă la Pariul lui Pascal: „Dacă crezi în Dumnezeu și nu există, nu ai pierdut nimic. Dacă nu crezi în Dumnezeu și nu există, la fel, nu pierzi nimic. Dacă crezi în Dumnezeu și El există, ai câștigat totul. Dacă nu crezi în Dumnezeu și El există, atunci ai pierdut tot”.

Energoterapeuta Trish LeSage, specialistă în terapia cu Flacăra Violet, explică pe înțelesul tuturor ce înseamnă dimensiunea a 5-a.

Atunci când o persoană ajunge la nivelul conștiinței din dimensiunea 5, poate experimenta existența într-o stare permanentă de pace, fericire, dragoste și bucurie. Nu este nevoie de nici un efort din partea sa să rămână în această stare. Acest lucru are loc în mod natural și automat. Toată energia disonantă este filtrată automat.

În plus față de existența automată într-o stare permanentă de pace, fericire, dragoste și bucurie, oameni care au atins în conștiinț dimensiunii a 5-a pot începe să se vadă în mod automat în oricine, fie el om sau la animale. Ei pot începe, de asemenea, să simtă în mod automat dragoste pentru toată lumea.

Mai mult, niciun gând negativ nu va mai fi în mintea unei persoane care a atins conștiința dimensiunii a 5-a. De fapt, toate gandurile negative sunt filtrate automat în mintea lor. Mintea este, de asemenea, liniștită, fără pălăvrăgeala constantă care inundă mintea în a 3-a dimensiune. De fapt, nu sunt foarte multe ganduri ce apar într-o minte care a atins dimensiunea a 5-a, cu excepția cazului în care gândurile sunt mișcate de la un eveniment sau moment la următorul eveniment sau moment.

Pe de alteă parte, atunci când o persoană ajunge în conștiința dimensiunii 5, percepția timpului poate încetini considerabil. Timpul ceasului de pe perete poate părea că trece mai repede, dar mintea nu vede că a trecut foarte mult timp. Acest lucru poate fi comparat cu ce se spune despre ceea ce se întâmplă atunci când o persoană experimentează moartea fizică. În timpul morții fizice, o persoană trece, de la conștiința dimensiunii a 3-a la cea din dimensiunea a 4-a. Se spune că, în timp ce pe Pământ pot trece ani, în lumea spiritelor, trec doar câteva minute. Percepția noastră despre timp încetinește pe măsură ce trecem din constiința dimensiunii 3 la cea din dimensiunea 4, în timpul morții fizice.

Cei care au trecut vreodată razant pe lângă moarte, ca urmare a unui accident sau fiind la un pas de accident, poate au observat că mintea lor începe să se miște mai încet în aceste situații. Totul pare să se întâmple într-o mișcare lentă. Sufletul se pregătește să treacă, în aceste situații, de la conștiința dimensiunii a 3-a la conștiința dimensiunii a 4-a, astfel încât persoana poate ieși prin poarta morții. Prin urmare, percepția lor de timp încetinește. Cu toate acestea, uneori se face o schimbare a planului divin pentru viața persoanei, și astfel, de multe ori, aceasta scapă în mod miraculos de ceva rău în ultima secundă.

Se poate, de asemenea, observa că, în cazul în care folosim autohipnoza sau meditația, poate părea, de asemenea, ca nu a trecut mult timp, dar, în conformitate cu ceasul de pe perete, a trecut de fapt o groază de timp. Din nou, în aceste cazuri, mintea este în tranziție dincolo de a 3-a dimensiune.

Același fenomen se întâmplă când fizic suntem în viață, cu corpul în dimensiunea 3, în dimensiunea 3 pe Pământ, iar vibrația noastră de energie crește și urcăm la conștiința dimensiunii 5. Percepția noastră despre timp încetinește.

Atunci când o persoană atinge conștiința dimensiunii a 5-a, trăiește doar în momentul prezent, cu nici o referire la trecut. Ea poate accesa amintirile din trecut, dacă are nevoie de ele, dar, cu toate acestea, o persoană care a atins conștiința dimensiunii a 5-a, nu trăiește în trecut. Mintea sa este axată automat pe momentul prezent, cu nici un efort necesar din partea sa. Este pur și simplu o stare de a fi în care trăiește în mod automat.

Din moment ce o persoană care a atins conștiința dimensiunii a 5-a trăiește automat în momentul prezent, de asemenea, nu face nicio referire la viitor, ceea ce înseamnă că nu are nicio grijă în mintea sa cu privire la viitor. Ea trăiește pur și simplu de la un moment la altul și de la un eveniment la următorul eveniment, pe principiul „Carpe diem”.

O persoană care a atins conștiința dimensiunii a 5-a poate experimenta, de asemenea, abilități psihice și intuitive crescute. Aceasta se poate confrunta cu oricare dintre următoarele abilități legate de cele simțuri, trecute dincolo de dimensiunea a 3-a – clarviziunea, clarauzul, clarsimțirea etc. -, clarempatia (simțirea a ceea ce simt alții), clarcunoașterea (informații despre care o persoană nu a avut nicio cunoaștere prealabilă curg în mintea ei în mod automat de la o sursă necunoscută), telepatia, premoniția, ESP (Percepția Extrasenzorială), profeția, conștiința împărțită, energia kinetică (mișcarea obiectelor fizice fără atingerea fizică și fără intenția de a le muta), psihokinetica (mișcare obiectelor fizice, fără atingerea fizică, dar cu intenția de a le muta), psihometria (atingerea unui obiect și capabilitatea de a simți energia care a fost absorbită de obiectul respectiv), precum și alte fenomene psihice.

O persoană care a atins conștiința dimensiunii a 5-a poate trece, de asemenea, de la o stare de spirit bazată pe credință la o stare de spirit bazată pe cunoașterea intuitivă. Cunoașterea intuitivă merge dincolo de sistemul de convingeri al cuiva. Este o cunoaștere interioară.

În mod similar, cineva poate, de asemenea, să știe în mod automat dacă o informație este adevărată sau falsă în funcție de modul în care energia informației rezonează, așa cum totul în existență este pur și simplu energie. Nu este nimic în existență care să nu fie energie. Chiar gândurile noastre sunt energie.

Manifestarea este, de asemenea, mult mai ușoară atunci când o persoană ajunge la conștiința dimensiunii a cincea. Nu este necesară nicio meditație, vizualizare, ritualuri, punerea de multă energie în declarații de intenție, nici orice concentrare pe cunoașterea Legii atracției. Doar un gând simplu și ușor cu privire la ceea ce se dorește este suficient pentru a se manifesta în realitatea fizică, și într-o mulțime de situații. Niciun gând despre o dorință nu este necesar, pentru că totul este pur și simplu sincronizat, astfel încât de ceea ce o persoană are nevoie este acolo pentru ea exact atunci când și unde are nevoie.

Aceasta este într-adevăr un moment foarte interesant, în care să fii în viață pe Pământ. Ne îndreptăm spre o stare de existență, care este liberă de disonanțele și restricțiile din a 3-a dimensiune, si este o stare minunată și frumoasă de existență în care să trăim.

Olimpia Diaconiuc