18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 19:32

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților: Oare ce partid a sângerat cel mai mult?

spot_img

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, îi întreabă pe prietenii săi de pe Facebook dacă nu cumva PSD, care a propus și sprijinit actuala conducere a Parchetelor, este partidul care “a sângerat cel mai mult”

Zgonea_SZ

Detașându-ne de circul politicianist… oare cine a propus și sprijinit actuala conducere a Parchetelor? În urma acestor decizii, oare ce partid a sângerat cel mai mult? Ce partid a fost cel mai reformat în ceea ce privește resursele umane? Cine a suferit cele mai puternice critici interne pentru aceste angajamente ferme? Astăzi se vede foarte clar cine a fost cel mai determinat partid în ceea ce privește statul de drept și lupta împotriva corupției și asta prin prisma rezultatelor concrete. Cine să fie? PDL? Sau poate… PNL?, care a părăsit guvernarea USL acuzând chiar deciziile care au dus la aceste rezultate…

Valeriu Zgonea pe facebook

El vorbește despre “voci critice din partid” care au încercat “să defecteze intern aceste măsuri, care au recredibilizat România în plan internațional  și care se situează mult în afara unui bun simț național sau de partid”. Social-democratul adaugă faptul că îl umplu de “tristețe” comentariile unor colegi.

PSD nu este o victimă a luptei anticorupție, ci este singurul partid care și-a asumat în mod real și ferm — cu costuri interne enorme, dar și cu rezultate pe măsură — toate acțiunile în acest sens. Asta în ciuda unor persoane care reușesc, prin comentariile lor iresponsabile și justificate de interese personale, să alimenteze stereotipuri de comunicare false și să legitimeze etichete legate de un partid care a reformat România. PSD poate deveni o victimă a acelor colegi care înțeleg să critice o direcție rațională și integră a partidului!

Valeriu Zgonea pe facebook