8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 7:36
No menu items!

Valeriu Zgonea, colegul lui Mihai Viteazu, face trolling pe pagina Ancăi Dragu

spot_img

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, a postat comentarii polemice și jignitoare la o declarație politică de pe rețeaua LinkedIn a Ancăi Dragu, președinte al Senatului.

În postarea inițială, Anca Dragu s-a referit la faptul că a prezidat ședința Plenului de miercuri, în care s-a votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Zgonea i-a comentat folosind un ton superior și exprimări de tipul ”Măi, Anca” și ”Ești o femeie deosebită, rămâi așa”.

Anca Dragu nu i-a răspuns, însă Zgonea a continuat dialogul cu alți utilizatori, folosind un limbaj agresiv, inclusiv multe erori ortografice, neobișnuit pentru o rețea socială profesională, cum este LinkedIn:

  • Bati campii ca la CAP pe vremuri !
  • Regret ca am intrat intr-un dialog cu un domn care mai are multe de invatat de la viata (…) Te compatimesc sincer pacat regaseste te poate aprinzi o lumanare si te rogi 🙏 … si fa o baie cu sare sa mai scoti de pe tine energiile acestea … o sa te imbolnavesti si nu o sa stii de unde …
  • Atunci cand eu eram in Bucuresti adica prin 1986 si munceam cei de teapa ta stateau mici si omagiau 23 august … asa ca lasa-na aici cu reflexiile tale de om frustrat.

Valeriu Zgonea a fost președinte al Camerei Deputaților, din partea PSD, în perioada 2012-2016. În februarie 2020, Zgonea a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani de închisoare pentru trafic de influență. În perioada 2012-2013, Zgonea ar fi intervenit pentru numirea unei persoane într-o funcție publică în schimbul unor foloase necuvenite – servicii de turism şi cheltuieli legate de construirea unei case de vacanţă în judeţul Covasna. Într-o declarație celebră din 2013, Zgonea a folosit exprimarea ”colegul meu, Mihai Viteazul”.

Pe LinkedIn, Zgonea se prezintă în calitate de ”Senior Political Adviser”, fără să precizeze pentru ce companii sau clienți lucrează.