21.4 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 0:44
No menu items!

Valeriu Tabără a scăpat dintr-un grav accident rutier UPDATE

spot_img

Fostul ministru al agriculturii, Valeriu Tabără, a fost accidentat foarte grav în apropiere de Timișoara, fiind încarcerat în autoturismul pe care îl conducea.

Un echipaj de la ISU Timiș l-a scos din fiarele contorsionate, iar un echipaj SMURD a sosit imediat la fața locului. Tabără se afla la volan și, potrivit primelor informații s-a izbit de un cap de pod. Fostul ministru a fost transportat la spital, în stare de conștiență.

Tabără a suferit o fractură bilaterală de femur în timpul accidentului rutier şi necesită o intervenţie chirurgicală, fiind internat la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

„A fost supus unui proces de investigaţii clinice, paraclinice, ecografie, computer tomograf. Este vorba de o fractură bilaterală de femur, motiv pentru care va trebui să rămână internat în spitalul nostru.”, a declarat medicul Mihai Grecu, şef secţie UPU.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, în judeţul Timiş, la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, unde autoturismul Dacia Logan condus de Valeriu Tabără a lovit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat. Deputatul PDL Valeriu Tabără era singur în maşină în momentul accidentului.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, în vârstă de 63 de ani, candidează pentru un nou mandat de deputat în colegiul din zona Recaş, din judeţul Timiş. D.M.