3.7 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 13:25
No menu items!

Val de plecări din PNL la PLR

spot_img

Senatorul Liviu Pașca și alți primari din Maramureș pleacă la formațiunea lui Tăriceanu

Pasca Titus Liviu 

Senatorul de Maramureş Liviu Paşca a anunțat că va demisiona din PNL pentru a se înscrie în Partidul Liberal Reformator. Parlamentarului i se vor alătura alți cinci primari din Colegiul 1 Maramureș, după cum afirmă chiar Pașca.

Senatorul Liviu Paşca a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că a decis să renunţe la PNL, în care activează din 1990, şi se va înscrie în Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu. Parlamentarul a spus că, luni, va anunţa la Senat decizia sa de a se înscrie în PLR.

Acum a apărut oportunitatea ca şi primarii care m-au sprijinit în campania electorală să facă acelaşi lucru. În colegiul meu sunt şase primari liberali, dintre care cinci şi-au manifestat dorinţa de a trece la Partidul Liberal Reformator. Eu, personal, am o relaţie foarte bună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu şi m-a bucurat decizia acestor primari. Unul dintre motivele pentru care facem cu toţii această trecere este că am ajuns la concluzia că singurul partid liberal autentic este acest Partid Liberal Reformator. În PNL nu ne mai regăsim

Liviu Paşca
senator PNL

Senatorul Liviu Titus Paşca a fost vicepreşedinte al PNL Maramureş, partid care are cel mai mare număr de primari în judeţ, şi a fost viceliderul grupului PNL din Senat.

Valeriu Motoc