3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:47
No menu items!

“Vacanțe la țară” cu prețuri de la 175 lei/6 zile, începând de duminică

spot_img

Tarifele practicate de proprietarii pensiunilor pornesc de la 175 lei/ persoană/6 zile la o pensiune de 2 margarete și ajung la 290 lei/ persoană/6 zile la cele de 5 margarete

 viata la tara

Turiștii pot descoperi viața și tradițiile de la sat în cadrul ediției de toamnă a campaniei “Vacanțe la țară”, care se desfășoară începând de duminică până în 31 octombrie 2014.

Tarifele practicate de proprietarii pensiunilor pentru actuala ediție a programului “Vacanță la țară” pornesc de la 175 lei/ persoană/6 zile la o pensiune de 2 margarete și ajung la 290 lei/ persoană/6 zile la cele de 5 margarete.

Turiștii care vor beneficia de programul Vacanță la țară vor avea parte de multe evenimente și festivaluri. La 20 de ani de la înființarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea și dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum și pe dezvoltarea asociației și a turismului rural în alte regiuni ale României.

Mișu Chiruc,

presedintele executiv al Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC)

Turiștii au incluse în tarif 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) sau prin filialele ANTREC participante — Alba, Brașov, Covasna, Gorj, Maramureș și Neamț.

În Vacanța la țară turiștii pot participa la evenimente precum Festivalul Fructelor de Pădure (19-20 septembrie) de la Piatra Neamț, Festivalul Sarmalelor (26-28 septembrie) de la Praid, Festivalul ‘Răvășitul oilor’ (27-28 septembrie) de la Bran, Festivalul Pălăriilor și Hora Satului (28 septembrie) de la Ruginoasa, Cupa Deltei la Știucă (3-5 octombrie) de la Crișan, Festivalul Castanelor — (11 octombrie) de la Tismana, Focul lui Sumedru (25-26 octombrie) de la Moieciu, Festivalul Hanurilor (31 octombrie — 1 noiembrie) de la Tupilați, Neamț.

Vacanța la țară este organizată de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

C.A.