USR și PNL blochează proiectele de investiții ale sectorului 6

Consilierii locali ai USR și PNL din sectorul 6 boicotează aproape toate marile proiecte ale Primăriei, fie neprezentându-se la ședințe, fie abținându-se la vot, dar, mai ales, votând orice împotrivă.

În ședința de îndată convocată, joi, de primarul Gabriel Mutu, a fost propusă spre votare grila de salarizare a angajaților Consiliului Local Sector 6.

Consilierii USR și PNL, prin neprezentare și abținere la vot, au împovărat bugetul local cu peste 60 de milioane de lei prin mărirea nejustificată a fondului de salarii, cu toate că în anul 2017 salariile au fost majorate substanțial.

Prin atitudinea manifestată, consilierii locali USR și PNL blochează proiectele de interes major ale sectorului 6 și pun în pericol locurile de muncă a sute de angajați.

Primarul Gabriel Mutu a declarat, la finalul ședinței, că „pentru a ieși din situația creată de consilierii USR și PNL, am decis reconvocarea ședinței de Consiliu Local pentru data de 26 ianuarie 2018, la ora 9, cu speranța că de această dată vor manifesta responsabilitate față de interesul public al cetățenilor din sectorul 6, votând pentru menținerea bugetului de salarii la nivelul anului 2017 și neafectând bugetul de investiții pentru anul 2018”.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU