20.3 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 11:40

USR PLUS îl acuză pe Marcel Ciolacu că “a fost recrutat în echipa câștigătoare”

spot_img

Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD, ceea ce arată că Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu, transmite USR PLUS: „Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”.

Potrivit USR PLUS, “USL trăiește” iar „propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor”.

„Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru. De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, conchid liderii USR PLUS.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS a declarat, după amânarea depunerii moțiunii de cenzură, susține că boicotarea și blocarea moțiunii îi amintește de “vremurile Dragnea”.

Am văzut în Parlament niște zile negre acum mulți ani, când Dragnea făcea ce voia și nu avea respect față de regulamente. Ce s-a întâmplat azi se înscrie în acest capitol. PSD și PNL refuză dreptul parlamentarilor să depună moțiune. Dincolo de declarațiile publice ale domnului Ciolacu, vedem că de azi, echipa câștigătoare are un nou membru, dl Ciolacu. Pare că a fost recrutat“, a declarat Moșteanu.

Membrii conducerilor celor două camere ale Parlamentului au mai fost convocați de două ori pentru a stabili calendarul de dezbatere și votare a moțiunii de cenzură USR AUR, însă ședințele nu s-au putut ține din cauza lipsei de cvorum.