0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 10:32
No menu items!

USR, deranjat de voturile din comisii:”Avem o nouă majoritate în Parlament”

spot_img

USR a reacționat, marți, după avizele negative care curg în comisiile parlamentare, la audierea miniștrilor Guvernului Cioloș. “Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru ministere. Nu reușesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste”, au transmis reprezentanții partidului premierului desemnat.

După ce miniștii USR, audiați până acum, au primit avize negative, mai puțin ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Cătălin Drulă, USR a transmis un mesaj pe Facebook, în care precizează că votul din comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniștrilor săi.

„USR a venit în Parlament cu o propunere de Guvern și un program de guvernare, pentru că PNL și PSD au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri.

USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un Guvern care să scoată țara din criză”, a precizat USR.

                                                                                                                    Adina Silav