5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 7:57

Urmărire ca-n filme în București. Focuri de armă trase de poliție pentru a prinde un șofer fără permis

spot_img

Poliţiştii din Bucureşti au tras mai multe focuri de armă asupra unui șofer pe care l-au urmărit sâmbătă noapte pe străzile din București, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Autoturismul a fost blocat până la urmă pe un teren viran, la ieşirea din Capitală. Bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au făcut semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat sa oprească şi a continuat deplasarea în viteză.

“S-a trecut la urmarirea maşinii, fiind solicitat sprijin poliţiştilor aflaţi în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit uşor un taxi ce se afla în deplasare. A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic şi ulterior, s-a folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar şi asupra autoturismului urmărit”, a arătat sursa citată.

Ulterior, s-a reuşit blocarea acestuia, pe un teren viran, la ieşirea din Bucureşti.

Şoferul a fost imobilizat, iar ulterior a fost identificat şi s-a constatat că nu are permis de conducere. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind dus la INML pentru prelevarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, a precizat Poliţia Capitalei.

E. Stan