5.2 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 16:31
No menu items!

Două femei și un copil omorâți de un șofer în propria curte. Accidentul, transmis live pe Facebook / UPDATE

spot_img

UPDATE

Femeia însărcinată în șapte luni, rănită grav în accident, a încetat din viață, numărul victimelor ridicându-se astfel la trei.

Două vieți au fost spulberate într-o fracțiune de secundă de inconștiența unui șofer teribilist. Accidentul a fost transmis live pe Facebook.

O femeie de 79 de ani și un copil de trei ani au fost uciși în timp ce stăteau liniștiți în propria curte.

Un șofer de 39 de ani conducea cu viteză excesivă pe Drumul European 87, când, în dreptul localității Văcăreni, din județul Tulcea, a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat într-o curte. În autoturism se mai aflau încă trei pasageri, iar unul dintre ei transmitea live pe Facebook cursa nebună.

Mai multe echipaje de Ambulanță au sosit la fața locului. Pentru femeia de 79 de ani și copilul de 3 ani, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarați morți. Alte patru persoane, doi pasageri din mașină și două persoane aflate în curte, au fost rănite. Printre persoanele aflate în curte și rănite grav este și o femeie însărcinată în șapte luni.  

Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins în comuna natală, Luncaviţa.

În momentul testării, acesta avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Mediafax.

Tragedia vine cu o zi înainte de ședința de Guvern de luni, pe agenda căreia se află adoptarea unui proiect de ordonanţă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Este vorba de interzicerea folosirii oricăror dispositive de înregistrare în timpul conducerii pe drumurile publice.