13.1 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 3:51

UPDATE. Proiectul lui Orban pentru PNL: “Nimic pentru mine. Totul pentru partid și totul pentru România”

spot_img
  • UPDATE

Ciprian Dobre, susținut de Florin Cîțu, a câştigat alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene a PNL Mureş la o diferenţă de trei voturi de contracandidatul său Cristian Chirteş.

Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, la Mureş, că membrii PNL îl cunosc, ştiu cine este şi ce poate și a precizat că sloganul său în această campanie pentru conducerea partidului este: “totul pentru partid şi totul pentru România”. Orban a declarat, la conferinţa de alegeri de la PNL Mureş, că îşi va prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor, conform News.ro.

“Mai este până la congres. Din cauza asta, îmi voi prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor la comisia de organizare a congresului, în viitoarea deplasare prin toate filialele judeţene în care voi prezenta moţiunea pe care o susţin.

Ce vreau să vă spun din capul locului este un lucru simplu şi de bun simţ. Pe mine mă cunoaşteţi, ştiţi ce pot, ştiţi cine sunt, ştiţi că pentru mine a funcţionat un slogan pe care îl parafrazez: “Nimic pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România”, a explicat Orban.

În discursul său, preşedintele PNL a reamintit că România are rezerve de grafit, de litiu, de gaz, de cupru şi că trebuie ca toate acestea să fie mai bine puse în valoare.

Ludovic Orban a mai precizat că PNL susţine capitalul românesc, îi susţine pe producătorii români şi firmele româneşti.

Raluca Dan