UPDATE. O nouă alertă la metrou. Poliția Capitalei caută o femeie care amenință călătorii. O suspectă a fost reținută / FOTO

  • UPDATE

Alte trei persoane au depus plângeri că au fost amenințate de femeia reținută, vineri, de polițiști. 

“Urmare a mediatizării cazului de amenințare de la statia de metrou Unirii 2, sesizat astăzi (vineri – n.r.) Biroului Poliției Transport Public, alte trei persoane au transmis sesizări. Din audieri și investigații s-a conturat ipoteza că, și în aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj amenințător este aceeași cu cea identificată astăzi (vineri – n.r.) și care, în prezent, se află în investigații la o unitate spitalicească. Sesizările formulate, ulterior mediatizării cazului, au fost depuse de către 2 femei și un tânăr, care au interacționat cu persoana în cauză. În fiecare caz a fost vorba strict de cuvinte amenințătoare, nefiind înregistrat vreun contact fizic între persoanele care au formulat sesizările și femeia în cauză.”, au explicat, vineri, reprezentanții Poliției. 

Potrivit acestora, una dintre sesizări a fost transmisă on-line, o persoană a contactat secția de poliție pe raza căreia locuiește, iar cea de a treia s-a adresat Poliției Metrou.

  • UPDATE

O altă femeie a anunţat, vineri, Metrorex că a fost ameninţată. Poliţia face verificări și în acest caz.

Poliţiştii au primit o a doua sesizare privind fapte de ameninţare la metrou și fac investigaţii pentru a stabili circumstanţele. Sesizarea vine după ce o altă persoană a reclamat că în jurul orei 10.00 a fost ameninţată de o femeie, la staţia de metrou Unirii 2.

A fost primit un e-mail la Metrorex, ne-au transmis-o nouă. O doamnă sesizează că a fost ameninţată şi ea”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Incidentul ar fi avut loc la staţia de metrou Pipera. Poliţiştii verifică dacă persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a sesizat Metrorex este cea suspectată şi de primul caz de ameninţare.
 
  • UPDATE

O suspectă cu semnalmentele presupusei agresoare de la metrou a fost reținută, vineri, în zona Pipera din Capitală. 

Poliția Capitalei este în alertă din cauza unui nou incident la metrou. Polițiștii cer sprijinul populației pentru a găsi o femeie care amenință călătorii. 

“Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.”, au transmis oficialii Poliției într-un comunicat de presă. 

Potrivit polițiștilor, presupusa agresoare i-ar fi spus victimei: “Nu scapi de mine!

Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU