14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 20:56

UPDATE Fostă angajată la Bamboo, consilier pentru o zi în Parlamentul României / FOTO

spot_img
  • UPDATE

Tânăra Ornella Borozan a fost demisă de deputatul PSD Marius Manolache din funcția de consiler după numai o zi de la angajare.

Întrebat de jurnaliști despre situaţia consilierei sale, Marius Manolache a declarat că a demis-o.

“Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă”, a spus deputatul, adăugând că va avea totuşi o discuţie cu aceasta.

Deputatul susţine că a angajat-o în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate şi ştia două limbi străine. Ulterior, la insistenţelr presei, Marius Manolache a recunoscut că i-a fost recomandată de anumiţi “prieteni”.

O fotografie postată de o tânără pe contul de Facebook a provocat discuții aprinse în mediul online., relatează stirileprotv.ro. Cine este Ornella Borozan, care și-a postat pe rețeaua de socializare ecusonul primit la locul de muncă.

Tânăra – care ar fi fost angajată la clubul Bamboo, dar și la celebrul club Amnesia, din Ibiza, în 2013 – susține că ar fi acum consilier al deputatului PSD Marius Manolache.

Fotografia cu ecusonul pentru mașină a fost însoțită si de următorul mesaj: “Și de azi nu mai stau la discuții în trafic!”. Nu a durat mult până la apariția comentariilor legate de mesajul prin care aceasta lasă să se înțeleagă că, de acum, este liberă sa facă “orice” în trafic, datorită ecusonului … parlamentar.

De altfel, dezbaterile și publicarea în presă a postărilor sale de pe Facebook au determinat-o, miercuri, pe tânără să-și închidă contul de pe rețeaua de socializare.