2.5 C
București
marți, 31 ianuarie 2023 - 15:00
No menu items!

UPDATE Explozie în New York. Doi morți și 17 răniți VIDEO

spot_img

explozie_new york

  • UPDATE

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite după prăbuşirea a două clădiri, în New York, probabil din cauza unei scurgeri de gaze, anunţă primarul oraşului, Bill de Blasio.

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite după prăbuşirea a două clădiri, în New York, probabil din cauza unei scurgeri de gaze, anunţă primarul oraşului, Bill de Blasio, citat de CNN.

Astăzi în jurul orei 9.30, o explozie majoră a distrus două clădiri. Explozia a fost provocată de o scurgere de gaz„, a declarat Bill de Blasio.

  • UPDATE

O persoană a murit şi alte 16 au fost rănite în urma exploziei unei clădiri, miercuri, în cartierul East Harlem din New York, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN.

O persoană a murit în explozia din East Harlem, a declarat un detectiv din cadrul poliţiei din New York, în timp ce alte 16 au fost rănite.

Potrivit unui oficial citat de CNN compania de distribuţie a gazelor Con Edison a primit un apel telefonic privind o posibilă scurgere de gaze cu puţin timp înaintea exploziei.

Oficialul a declarat că firma a primit sesizarea la 09.13 de la o persoană care a declarat că a simţit miros de gaz. Oficialul a declarat că a fost trimisă o echipă după două minute, dar aceasta nu ajunsese la faţa locului în momentul în care s-a produs explozia.

Agențiile de știri transmiteau că două clădiri din New York s-au prăbuşit, miercuri, în urma unei explozii produse în cartierul East Harlem, care a provocat un incendiu şi un nor de fum imens. Potrivit ultimelor informații furnizate de autorități, 11 persoane au fost rănite.

„A avut loc o explozie şi o clădire s-a prăbuşit”, declara, inițial, pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New York, fără alte precizări.

http://www.youtube.com/watch?v=4aqHiH-JOU0

R.D.