UPDATE. Copil de doi ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 9

  • UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, luni dimineaţa, corespondentului Mediafax, că băieţelul a murit, în noaptea de duminică spre luni, din cauza sângerărilor interne masive.

”Nu am mai putut face nimic pentru el. A fost operat pentru oprirea sângerărilor organelor interne, două dintre ele erau sparte. A murit după ieşirea din operaţie”, a afirmat medicul Mihai Gafencu.

Un copil în vârstă de doi ani a fost transportat, duminică, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat că băieţelul în vârstă de doi ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băieţel de 2 ani a căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe raza municipiului Timişoara. Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului. În cauză vor fi dispuse măsuri legale”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Incidentul s-a petrecut, duminică, pe Calea Şagului din Timişoara. Potrivit vecinilor, copilul a fost lăsat nesupravegheat şi a căzut după ce plasa de la un geam s-a deschis, transmite Mediafax. 

NICIUN COMENTARIU