28 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 13:30
No menu items!

Unul dintre „locotenenții” lui Mircea Sandu a dat în judecată FRF

spot_img

Daniel Prodan contestă decizia lui Răzvan Burleanu de a-l concedia

Mircea Sandu 2_SZ

Fostul internațional Daniel Prodan director în cadrul Federației Române de Fotbal în perioada când federația era condusă de Mircea Sandu a dat în judecată instituția.

Procesul a fost deschis vineri 8 august la Secția Civilă a Tribunalului llfov și are ca obiect litigii de muncă. Asta pentru că Prodan contestă decizia actualului președinte al FRF Răzvan Burleanu de a-l concedia din funcția deținută la Federație. Judecătorii nu fixat încă un prim termen al procesului.

Litigiul vine în contextul în care Daniel Prodan l-a contestat în termeni violenți chiar pe Răzvan Burleanu susținând în esență că noul președinte nu se pricepe să conducă FRF și că s-a înconjurat de oameni care nu au nicio treabă cu fotbalul.

lnteresant este că procesul a fost deschis chiar în ziua în care Mircea Sandu a organizat o conferință de presă în care a anunțat că renunță la funcția de președinte de onoare a FRF și cere demisia din funcție a lui Burleanu. În aceeași conferință, Sandu a anunțat că renunță și la contractul de rentă viageră încheiat în condiții dubioase cu FRF.

Ieșirea lui Mircea Sandu a venit după ce Sursa Zilei a dezvăluit în exclusivitate întreg conținutul al contractului, publicând în premieră tot documentul.

Cristi Ciupercă