15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 7:40

UNTOLD, doar pentru cei vaccinați. Emil Boc:” Dacă vă vaccinați, aveți acces la festival”

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Asociației Municipiilor din România, a anunțat că va susține în comisia națională, care stabilește măsurile de relaxare a pandemiei COVID, condiționarea participării la festivaluri, de vaccinare.

”Eu merg pe ideea mea și voi susține să anunțăm treptat redeschiderea economiei și a evenimentelor, pentru ca oamenii să știe că de la data de, cât o fi, festivaluri începând cu luna august sau septembrie, dacă vă vaccinați aveți acces la festival. Așa dau un stimulent suplimentar. Să știe oamenii că pot să participe la festivalul Untold, din august sau septembrie, dacă te vaccinezi. Dacă acest lucru se anunță public, eu sunt sigur că va fi o dorință mai mare de vaccinare, mai ales în rândul tinerilor, care sunt participanți la festival, sau la celelalte festivaluri”, a precizat Emil Boc.

Primarul a menționat că în luna mai va exista posibilitatea de a nu mai avea o listă de așteptare la vaccin.

“Până acum, pe bună dreptate, nu se putea pune condiția pentru că nu era unde să se vaccineze, fiind 25.000 de oameni pe listele de așteptare”, a spus primarul Emil Boc.