6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 10:27

UNPR fuzionează prin absorbție cu PP-DD

spot_img

Gabriel Oprea a declarat că UNPR este un partid al ușilor deschise

unpr-ppdd

Preşedintele UNPR, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea, a anunţat, luni, fuziunea prin absorbţie a partidului său cu Partidul Poporului – Dan Diaconescu, spunând că Uniunea este „un partid al uşilor deschise pentru toţi cei care vor să facă politică în interes naţional”.

„Astăzi vreau să anunţ că am încheiat o fuziune prin absorbţie a PPDD. UNPR nu a ascuns niciodată că este un partid al uşilor deschise. Toţi care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine primiţi în UNPR şi cei care au făcut politică sau nu, şi cei care au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a spus Gabriel Oprea.

El a arătat că fuziunea prin absorbţie cu PP-DD este „un lucru firesc” deoarece foarte mulţi parlamentari ai acestui partid sunt deja membri ai UNPR.

Majoritatea covârşitoare a acelor care sunt parlamentari sau aleşi locali şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi în partid. Îi cunosc foarte bine pe actualii parlamentari din PP-DD, sunt oameni oneşti. Colegii din PP-DD au o mare calitate: nu au mai făcut politică vin din cadrul comunităţilor lor şi legătura lor cu cetăţenii este foarte strânsă. Avem ce învăţa de la ei, după cum şi ei au de învăţat de la noi

Gabriel Oprea

El a precizat că, în cadrul discuțiilor, nu s-a ridicat problema unor „demnităţi”, respectiv a pretețiilor pentru vreo funcție în Guvern.

Valeriu Motoc