0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:02
No menu items!

Universitatea Cluj s-a despărţit de şapte jucători

spot_img

Clubul FC Universitatea Cluj, locul al treilea în Liga a II-a, a anunţat, luni, că s-a despărţit de şapte jucători, Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Ţurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîţ şi Charles Acolatse.

Transferat de la Politehnica Timişoara, Carol Taub a evoluat timp de trei ani şi jumătate pentru echipa clujeană. Fundaşul stânga are 76 de apariţii în tricoul Universităţii, marcând de cinci ori.

Albert Voinea a venit vara trecută de la UTA Arad, bifând în acest sezon şapte apariţii. A intrat în teren în meciurile de cupă cu Sănătatea Cluj (4-0) şi CAO Oradea (2-1) şi în 5 meciuri în campionat. A marcat un gol în meciul cu FC Buzău (1-o).

Daniel Novac s-a alăturat Universităţii în vara anului 2020. Mijlocaşul central a îmbrăcat de 15 ori tricoul alb-negru, marcând o dublă în meciul câştigat cu 4-1 pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele.

Iaser Ţurcan a sosit la FC Universitatea Cluj sub formă de împrumut de la Petrocup Hînceşti. Basarabeanul în vârstă de 23 de ani a jucat în trei meciuri şi a punctat în partida din Cupa României cu Sănătatea Cluj.

Andrei Blejdea a ajuns pe Cluj Arena înainte de începutul acestui sezon de la Dinamo Bucureşti. Extrema a bifat 16 apariţii în teren pentru ”U”. A reuşit să marcheze de trei ori.

Alexandru Gîţ a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului 2021, după ce a promovat cu  FC U Craiova 1948. Fundaşul dreapta a jucat în 13 meciuri pentru ”U”, oferind o pasă decisivă la golul marcat de Sergio Ribeiro în duelul cu FK Csikszereda, câştigat de ciucani cu 3-1.

Togolezul Charles Acolatse a fost adus în pauza de vară de la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul central în vârstă de 26 ani a fost utilizat în şapte partide de către antrenorul Erik Lincar.