3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:52
No menu items!

Universități din Olanda și Danemarca își prezintă oferta în mai multe orașe din România

spot_img

oferte educatie

Universități din Olanda și Danemarca își prezintă oferta educațională începând de luni și până pe 22 noiembrie în mai multe orașe din România, în cadrul “Education on Tour”.

Potrivit unui comunicat de presă al International Education Center (IEC), săptămâna aceasta, “Education on Tour” va ajunge în Galați (Colegiul Național ‘Vasile Alecsandri’), Bacău (Colegiul Național ‘Ferdinand I’), Suceava (Colegiul Național ‘Petru Rareș’), Iași (Aula Eminescu-UAIC) și București (TIAB) pentru a face cunoscute varii oferte de studiu la universități care atrag studenți din toată lumea.

Elevii români vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanții universităților despre tipurile de programe, de a obține consiliere personalizată în privința dosarului de admitere și de afla mai multe despre oportunitățile de angajare după absolvirea facultății.

“Aceste întâlniri facilitează accesul elevilor români la programe avantajoase de studiu, oferindu-le șansa să studieze în străinătate la costuri accesibile, precum în Danemarca, unde nu există taxe de școlarizare sau în Olanda, unde taxele nu depășesc 2.000 de euro anual. Participarea este gratuită; accesul se face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării pe site-ul www.eef.ro”, se arată în comunicatul de presă.

“Education on Tour” este organizat în România de IEC-International Education Center și EDvisory Education, organizații care își propun să promoveze și să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii și studenții români.

A.V.