19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 6:59
No menu items!

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale lansează Clubul Diplomaților Comerciali și Economici

spot_img

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România, reprezentată prin prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, împreună cu reprezentanți din cadrul ambasadelor străine acreditate la București cu atribuții în domeniul economic și comercial, organizează deschiderea Clubului Diplomaților Economici și Comerciali.

Evenimentul va avea loc în data de 7 Iulie 2016, la ora 18:30, la Hotel Casa Capșa din B-dul Victoriei nr 36, București.

Clubul Diplomaților Economici si Comerciali este o entitate non-guvernamentală, apolitică, fără personalitate juridică, înființată cu scopul creării unei comunități de interese și idealuri  comercial – economice,  și care se organizează și funcționează pe baza principiilor libertății de asociere, solidarității profesionale, deontologiei și legalității activităților și actiunilor acestora.

Nasty Vlădoiu
Nasty Vlădoiu

Entitatea va avea ca scop principal înlesnirea și stimularea contactelor și a oricărei forme de dialog între persoanele cu aceleași interese profesionale. Totodată, se va urmări promovarea intereselor cu caracter specific ale membrilor, pe baza relațiilor cu mediul de afaceri, cu alte organisme și organizații similare din țară și din străinătate, și pe baza realizării unor activități și inițiative care întăresc profesionalismul, valorile morale ale diplomatului comercial și răspunderea socială a acestei profesii.

Olimpia Diaconiuc