16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 1:27

Unde se va căsători George Clooney

spot_img

George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la castelul “Downton Abbey”

George Clooney

George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători în Highclere Castle, locul de filmare al serialului “Downton Abbey”, informează contactmusic.com.

Actorul și logodnica sa au vizitat domeniul pe care se află Highclere Castle săptămâna trecută, situat în apropiere de Londra, iar Amal Alamuddin, cu rădăcini libaneze, dar crescută completează publicația.

„George s-a împrietenit cu Hugh Bonneville, care joacă rolul lordului Robert Crawley, în timpul filmărilor la „The Monuments Men” de anul trecut. Când a văzut reacţia viitoarei mirese la impresionantul castel victorian, situat pe 40 de hectare de parcuri, a început să se intereseze discret dacă ar putea să organizeze nunta aici. Şi proprietarii i-au răspuns că ar fi foarte fericiţi să îi primească”, a declarat o sursă pentru MailOnline.com.

Highclere Castle ar putea fi o destinaţie ideală pentru nunta celor doi, anunţată pentru luna septembrie, deoarece este situat în apropiere de Londra şi de aeroportul Heathrow, astfel încât atât familia din America a lui Clooney, cât şi familia extinsă a lui Amal, din Liban şi Dubai, se vor putea deplasa cu uşurinţă.

În prezent, castelul este locuit de al optulea lord Carnarvon şi de soţia acestuia, care permit închirierea unor părţi ale acestuia pentru organizarea de nunţi, la preţuri care pornesc de la suma de 23.000 de lire (28.415 de euro) pe zi.

“George este încântat de ideea de a se căsători la castel, deoarece este un loc plin de strălucire. (…) Rudele din Orientul Mijlociu se vor bucura în mod sigur de împrejurimi, iar turul pe care îl vor face va transforma nunta într-un eveniment memorabil”, a declarat o sursă.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.

C.A.