3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 20:36
No menu items!

Unde își va petrece Revelionul Vladimir Putin

spot_img

Putin va ţine şi un discurs de Revelion, din Moscova

putin

Preşedintele rus Vladimir Putin îşi va petrece seara de Anul Nou împreună cu familia, a informat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de site-ul Ukraine Today.

Oficialul de la Kremlin a confirmat că Vladimir Putin va ţine şi un discurs în ziua de Revelion, din Moscova. Peskov nu a precizat însă despre care familie a lui Putin este vorba, în contextul în care preşedintele rus a confirmat recent că este din nou îndrăgostit, el divorţând mai devreme anul acesta de cea care i-a fost soţie timp de 30 de ani, Liudmila, mai scrie Ukraine Today. Vladimir Putin şi Liudmila, în vârstă de 56 de ani, au două fiice împreună, Ekaterina şi Maria.

La mijlocul lunii decembrie, preşedintele rus, de obicei foarte discret în privinţa vieţii sale private, şi-a surprins auditoriul în cursul conferinţei sale de presă anuale, mărturisind că este “îndrăgostit”. Presupusa iubită a lui Putin este fosta campioană olimpică la gimnastică Alina Kabaeva, în prezent directoarea celui mai mare grup media pro-Kremlin din Rusia.