Unchiul lui Daniel Morar, omorât în bătaie

Unchiul lui Daniel Morar, omorât în bătaie

Unchiul lui Daniel Morar, omorât în bătaie

Unchiul lui Daniel Morar, fost șef al Direcției Naționale Anticorupție și procuror general interimar, a murit, după ce a fost bătut crunt de tâlharii care l-au atacat în locuința sa, cu o săptămână în urmă.

Surse judiciare au precizat pentru Sursa Zilei că Alexandru Moldovan, în vârstă de 73 de ani, a fost jefuit săptămâna trecută în locuința sa din satul Găbud, comuna Noșlac, județul Alba, de mai multe persoane de etnie romă.

Tâlharii l-au bătut pe bărbat până când acesta și-a pierdut cunoștința și au plecat în grabă cu un cazan de ţuică, slănină şi cârnaţi. Alexandru Moldovan a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a fost operat, însă a încetat din viață la câteva zile de la intervenția chirugicală.
Dosarul penal deschis în acest caz a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Alba. Deși atât în satul Găbud – localitatea natală a lui Daniel Morar -, cât și în satele învecinate au fost făcute mai multe descinderi, anchetatorii nu i-au descoperit încă pe asasini.
R.D.

NICIUN COMENTARIU