20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 5:52
No menu items!

Unchiul lui Daniel Morar, omorât în bătaie

spot_img

Unchiul lui Daniel Morar, omorât în bătaie

Unchiul lui Daniel Morar, fost șef al Direcției Naționale Anticorupție și procuror general interimar, a murit, după ce a fost bătut crunt de tâlharii care l-au atacat în locuința sa, cu o săptămână în urmă.

Surse judiciare au precizat pentru Sursa Zilei că Alexandru Moldovan, în vârstă de 73 de ani, a fost jefuit săptămâna trecută în locuința sa din satul Găbud, comuna Noșlac, județul Alba, de mai multe persoane de etnie romă.

Tâlharii l-au bătut pe bărbat până când acesta și-a pierdut cunoștința și au plecat în grabă cu un cazan de ţuică, slănină şi cârnaţi. Alexandru Moldovan a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a fost operat, însă a încetat din viață la câteva zile de la intervenția chirugicală.
Dosarul penal deschis în acest caz a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Alba. Deși atât în satul Găbud – localitatea natală a lui Daniel Morar -, cât și în satele învecinate au fost făcute mai multe descinderi, anchetatorii nu i-au descoperit încă pe asasini.
R.D.