-3.2 C
București
joi, 20 ianuarie 2022 - 11:06
No menu items!

Unchiul Alexandrei publică un document intern al Poliției: “Alexandra, plecare voluntară”

spot_img

Un document publicat de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe pagina sa de Facebook, ar putea declanșa un nou cutremur în Poliția Română, deja puternic zdruncinată de cazul Caracal.

Cumpănașu a postat fișa de eveniment oficială a poliției, in care, în data de 25 iulie, Alexandra este înregistrată ca ”plecare voluntară de la domiciliu”. Asta, în ciuda faptului că în data de 24 iulie, tatăl Alexandrei a reclamat la Poliția din Dobrosloveni, dispariția copilei.

Prezentăm integral postarea lui Alexandru Cumpănașu:

”DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei(Eu sper ca traieste): FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!. Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale. Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!. Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Cumpănașu.