5.5 C
București
joi, 8 decembrie 2022 - 0:51
No menu items!

Una dintre fiicele actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, internată într-o clinică de dezintoxicare

spot_img

Tallulah Willis a solicitat tratament de specialitate contra abuzului de alcool şi cocaină şi s-a internat în clinica de dezintoxicare The Meadows din Arizona

Demi-Moore_Tallulah-Willis

Tallulah Willis, fiica actorilor Bruce Willis şi Demi Moore, a fost internată într-o clinică de dezintoxicare specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool, potrivit contactmusic.com.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre lupta pe care a dus-o în adolescenţă cu dismorfofobia – boală din cauza căreia obişnuia să se îmbrace provocator şi se înfometa pentru a se menţine slabă.

Tallulah a solicitat tratament de specialitate contra abuzului de alcool şi cocaină şi s-a internat în clinica de dezintoxicare The Meadows din Arizona, precizează revista Star.

Decizia ei de a se interna în acea clinică, pe 23 iulie, a fost luată la insistenţa familiei. Înainte de a se interna, ea a participat la câteva şedinţe organizate de Alcoolicii Anonimi, după ce una dintre surorile ei, Scout Willis, ar fi surprins-o în timp ce priza cocaină.

Tallulah_Willis

În iunie, Tallulah i-a mărturisit mamei sale că este dependentă de droguri, iar aceasta a convins-o să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Bruce Willis şi Demi Moore, au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice – Rummer, Scout LaRue şi Tallulah Belle.

D.M.