18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:46
No menu items!

Un trenuleț electric dintr-un parc din Bistrița, pus în funcțiune de o lună, s-a răsturnat. Trei copii au ajuns la spital

spot_img

Un trenuleț electric din parcul municipal al Bistriței, pus în funcțiune cu doar o lună în urmă, s-a răsturnat. Trei copii au fost răniți și au ajuns la spital.

Trenulețul electric, care a costat Primăria Bistrița peste 200.000 de lei, pus în funcțiune în această vară, s-a răsturnat pe o alee din parcul municipal.

Conform Serviciului de Ambulanță Bistrița, trei fetițe s-au ales cu multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie, pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Trenulețul, compus din locomotivă și două mini-vagoane, a costat municipalitatea 40.000 de euro, primarul declarând, la momentul inaugurării, pe 25 iunie, că toate cursele sunt gratuite pentru copiii care sunt în parc.

„Pe lângă trambulina instalată și extinderea locului de joacă din parcul Regele Mihai I al României – și acest trenuleț cred că îi bucură pe copii. Acesta este principalul motiv pentru care investim în lucruri care să fie altfel. Oamenii s-au săturat de monotonie și aici mă refer în primul rând la părinți…”, declara, pe 25 iunie, primarul Ioan Turc. 

Foto: Bistriteanul.ro

E. Stan