11.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 12:43
No menu items!

Un tânăr şi-a terorizat colega de apartament: i-a turnat votcă în ochi şi i-a pus un cuţit la gât, în glumă

spot_img

Un tânăr de 25 de ani din UK și-a agresat colega de apartament și i-a provocat răni grave. Studentul i-a turnat votcă în ochi şi a urmărit-o pe fată cu un cuțit, apoi a pornit un foc în camera în care se afla aceasta. El a fost trimis în judecată și riscă ani grei de închisoare.

Ewan Harvey, în vârstă de 25 de ani, a negat că a provocat toate acele incidente şi a plâns în fața judecătorului când a fost citit verdictul. Studentul la geografie a declarat în fața instanței că a fost victima unei conspiraţii a unora dintre colegii săi de apartament, însă judecătorul a decis că dovezile sale nu sunt „credibile sau nu prezintă încredere”, potrivit Dailyrecord.

Ewan, care urmează să fie judecat în martie, a susţinut că el şi colega sa de apartament, de origine norvegiană, Amanda Meum, au avut o relaţie apropiată, dar a negat că ar fi fost iubita lui, deoarece acesta avea deja o relație de mult timp. De asemenea, a negat că i-a provocat rănile Amandei. Tânărul ar fi urmărit-o pe aceasta cu un cuţit în jurul mesei, pe care ulterior i l-a pus la gât, totul în spirit de glumă.

În cele din urmă, tânărul de 25 de ani a fost dat afară din apartamentul în care stătea în chirie cu alți colegi, din cauza comportamentului problematic. Un coleg de-al tânărului, Sebastian Flame, a declarat că Ewan avea adesea un comportament violent și a povestit ce s-a întâmplat în acea seară.

„Amanda stătea în fund. Ea îi spunea la fel ca mine, că ar trebui să se oprească şi i-a cerut să îi dea cuţitul. Nu a făcut-o. Ewan a început să o urmărească în jurul mesei, având asupra lui cuţitul. Ewan era puţin nebun, probabil că era parte din personajul pe care voia să-l joace. A fost o nebunie. Amanda era îngrijorată, dar încerca să îşi păstreze calmul. Apoi i-a pus cuţitul la gât. Era cam la un centimetru distanţă. Nu o atingea, dar era foarte aproape. A durat cam 5-10 secunde. Cred că apoi a pus cuţitul pe masă, pentru că în acel moment toţi strigau la el să pună cuţitul jos. A fost mai mult decât o glumă. Am fost şocaţi. A fost îngrijorător pentru că era o situaţie periculoasă pentru toată lumea. Am vorbit cu Amanda. Ea a spus că a fost speriată, dar nu credea că Ewan o va răni”, a povestit Sebastian.

Deși a negat totul, el a fost găsit vinovat și urmează să-și primească sentința.

D.Constantin