15.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 3:55
No menu items!

Un tânăr de 20 de ani și-a ucis din gelozie prietena și a plecat cu ea în mașină. Crima a fost descoperită la un control de rutină în trafic

spot_img

Crima a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în comuna Baia de Fier din județul Gorj. Fata l-a anunțat pe băiat că vrea să se despartă de el, moment în care acesta s-a înfuriat și a înjunghiat-o. Inexplicabil, agresorul a așezat-o în mașină și a plecat cu ea, dar nu spre un spital. Un echipaj de poliție care l-a oprit la control a constat că fata era inconștientă.

Crima a avut loc chiar lângă mașina tânărului, la câțiva metri de casa fetei. După ce a înjunghiat-o, tânărul a așezat-o în mașină și a plecat cu ea. La intrarea în Târgu Jiu tânărul a fost oprit de Poliție, moment în care agenții au observat că fata este în stare de inconștiență.

Echipajul medical chemat de polițiști a sosit la fața locului însă pentru fată era deja prea târziu. A fost declarat decesul ei.

Anchetatorii nu au aflat încă motivul pentru care tânărul a plecat cu victima în mașină. În acest moment, agresorul se află la Parchet, unde este audiat.