14.9 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 7:20
No menu items!

Un tânăr a fost găsit spânzurat în parcul Universităţii Politehnica din Bucureşti

spot_img

legisti

Un tânăr a fost găsit, marți, spânzurat în parcul Universităţii Politehnica din sectorul 6, de către un trecător care a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns imediat poliţişti ai Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic, care, ajutaţi de poliţişti ai Secţiei 20, au izolat zona, pentru a se putea face cercetări.

Cadavrul este al unui tânăr de aproximativ 25 de ani, iar data decesului urmează să fie stabilită de către legişti, în condiţiile în care cadavrul este într-o stare avansată de putrefacţie, după cum au precizat surse judiciare.

În același timp, o familie din Dâmbovița își caută fiul în vârstă de 20 de ani, student la Matematică în București, dispărut de aproape o săptămână. Fratele său a venit în Capitală pentru a-l căuta și a găsit în camera acestuia din Căminul Grozăvești un mesaj disperat în care Cătălin spunea că nu mai poate învăța și e slăbit de puteri, dând de înțeles că nu s-a acomodat cu viața agitată din Capitală. Părinții lui speră că tânărul s-a călugărit, dat fiind faptul că era apropiat de biserică.

R.D.