3.2 C
București
luni, 5 decembrie 2022 - 3:09
No menu items!

Un subofițer din Turda s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Vezi aici motivele

spot_img

Un subofiţer al Unităţii Militare de Tancuri s-a împuşcat în vestiarul de la serviciu, cu arma din dotare, conform newscluj.ro. Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi avut datorii, alţi apropiați spun că recent, a fost descoperit cu cancer şi acesta ar fi fost motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor.

pistol

Alarma în unitate s-a dat ieri dimineaţă. Colegii l-au găsit pe subofiţerul Constantin Cojocaru prăbuşit într-o baltă de sânge, în vestiarul unităţii. Trecuseră câteva ore de când bărbatul murise, așa că nu a mai fost chemată Ambulanța. Subofiţerul de 44 de ani se împuşcat în cap şi a fost găsit pe burtă, cu pistolul sub el.

Nimeni nu ştie motivul exact pentru care subofiţerul şi-a luat viaţa. O parte dintre colegi şi apropiaţi spun că bărbatul a aflat că are cancer, alți cunoscuți susţin însă că subofiţerul avea datorii la cămătarii din Turda.

Constantin Cojocaru era angajat al Ministerului Apărării Naţionale de peste 10 ani şi lucra la Unitatea Militară Turda 01515 – Batalion 814 Tancuri.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar.

S.M.