28.5 C
București
vineri, 19 august 2022 - 23:55
No menu items!

Un șofer a dat radarul peste cap. Circula cu 153 km la oră în localitate

spot_img

Un șofer din Galați a fost prins de polițiștii din Vaslui într-o localitate de pe raza județului circulând cu peste 153 km/h. El a primit amendă și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 4 luni.

Polițiștii vasluieni spun că bărbatul din Galați conducea cu viteza de 153 km/h în localitatea Băcăoani.

„În data de 2 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 24, în localitatea Băcăoani, au depistat, în trafic, un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din judeţul Galaţi. Acesta se deplasa cu o viteză de 153 km/h pe un sector de drum cu o limită de viteză de maxim 50 km/h. Faţă de conducătorul auto a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale. Totodată, faţă de acesta a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce vehicule, pe o perioadă de 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Polițiștii mai precizează că în weekendul care a trecut, au dat 64 de amenzi în valoare de peste 35.100 de lei, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

E. Stan