18.4 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 20:03

Un senator PNL demisionează din partid

spot_img

Senatorul Andrei Volosevici, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă, a anunţat, marţi, că demisionează din PNL pe motiv că partidul a decis că „nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am şi de echipa mea”.

Parlamentarul liberal și-a anunțat demisia din partid pe contul său de Facebook. „Partidul Naţional Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, şi de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câştigarea alegerilor în Ploieşti. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenţionat vreodată să îl prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcţiile publice în administraţia locală. În aceste condiţii, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine şi care mi-au apreciat activitatea, cred că le sunt dator să continui”, a scris senatorul pe Facebook.

volosevici

La sfârşitul lunii iunie, Andrei Volosevici, fost primar al Ploieştiului, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

Potrivit procurorilor, în calitate de primar al municipiului Ploieşti, în vara anului 2012, Volosevici a pretins unui om de afaceri suma de 80.000 lei pe care a primit-o în trei tranşe, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. În contul banilor, o anumită firmă la care omul de afaceri avea interes trebuia să câştige un contract pentru executarea unei parcări supraterane în municipiul Ploieşti, finanţat de primărie.

Valeriu Motoc