9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 5:14

Un român a intrat prin efracţie în vila lui George Clooney

spot_img

 De ziua lui, a intrat în casa actorului George Clooney și a furat o sticlă de băutură

 george clooney vila italia

Un român în stare de ebrietate a pătruns prin efracţie în vila actorului american George Clooney, situată în nordul Italiei, pe malul Lacului Como, și a furat o sticlă de băutură, el explicând că era ziua lui şi căuta bani, scrie ziarul La Repubblica.

Bărbatul a sărit gardul şi a pătruns, miercuri seară, în curtea Vilei Oleandra, aparţinând actorului George Clooney. Proprietatea este situată în localitatea Laglio, pe malul Lacului Como, în regiunea Lombardia (nordul Italiei).

Bărbatul a luat o sticlă de băuturi alcoolice din bucutăria de vară a proprietăţii, după care a încercat să pătrundă în vilă, forţând uşa de la intrare. A fost observat de o angajată a proprietăţii, care a alertat carabinierii, astfel că suspectul a fost reţinut în scurt timp.

Conform ziarului La Repubblica, suspectul este un român în vârstă de 29 de ani, fără domiciliu şi având cazier.

George Clooney nu este în Italia în această perioadă, dar în vilă locuieşte personalul de întreţinere.

Potrivit Corriere della Sera, bărbatul era în stare avansată de ebrietate. “Este ziua mea, m-am gândit să intru aici. Căutam bani, eram pregătit să incendiez casa“, a precizat suspectul.

Presa din Italia speculează că George Clooney urmează să vină curând la proprietatea de pe malul Lacului Como însoţit de logodnica sa, Amal Alamuddin cu care urmează să se căsătorească în septembrie.

C.A.