8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 10:42
No menu items!

Un român şi un ungur, arestaţi în Anglia pentru crime din Olanda

spot_img

Doi bărbaţi, un ungar şi un român, arestaţi pentru jaf în Castlefields, în Marea Britanie, erau căutaţi de poliţia olandeză pentru uciderea unei bătrâne în vârstă de 90 de ani.

Cei doi bărbaţi au fost acuzaţi de tentativă de jaf şi au fost arestaţi în Castlefields, Shrewsbury, în octombrie, a anunţat poliţia. De atunci s-a stabilit însă că cei doi erau căutaţi pentru uciderea unei femei în Limburg, Olanda, unde sunt, de asemenea, suspectaţi de jaf.

 Cei doi aşteaptă să fie extrădaţi, după emiterea unui mandat de arestare european.

Şeful serviciului de investigaţii criminale (CID) din Shropshire, Alan Edwards, a declarat că cei doi bărbaţi au fost arestaţi la 6 octombrie după ce au fost văzuţi comportându-se suspect în apropierea unei case din zonă.

”Cercetările noastre îi leagă pe cei doi de acte grave de tâlhărie şi crimă. Ţinem legătura îndeaproape cu poliţia olandeză care au trimis déjà doi ofiţeri după arestarea suspecţilor, a declarat reprezentantul poliţiei britanice,” conform BBC News.

El a mai spus că suspecții sunt în custodie la sediul poliţiei din  Malinsgate, în Telford, și se așteaptă transferul la Londra și extrădarea către Olanda în următoarele câteva zile